Volgende

Egbert Boeken

Techno

Egbert boeken?

Via StudentEvent kun je Egbert boeken!

Egbert van der Gugten, beter bekend als Egbert, produceert al vanaf zijn 8e en is daarom een van de grootste talenten binnen de eletronic dance music scene. Secret Cinema ontdekte Egbert in 2008 op de site MySpace, en nodigde hem uit bij zijn feesten en in zijn studio. Hier kwam Egbert zijn eerste Vinyl uitrollen en dit bleek een klapper te worden die zelfs werd opgenomen door Sven Vath in zijn Vinyl verzameling!

Egbert staat op het moment ingeschreven bij het Nederlandse label ‘Gem’ én bij het internationaal bekendste techno label ‘Cocoon’! Daarnaast staat Egbert op het punt om zijn eerste album uit te brengen. Hoewel Egbert pas 26 is, heeft hij op bijna alle grote feesten en festivals gestaan in de wereld. Ook heeft Egbert remixes gedaan met grote, internationale artiesten zoals: ‘Marc Romboy’, ‘Secret Cinema’ en ‘Carl Cox’!

Naast het boeken van Egbert denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Egbert boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Egbert op te vragen! We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Egbert