Volgende

ROD Boeken

Techno

ROD boeken?

Via StudentEvent kun je ROD boeken!

ROD, het alter ego van de alom bekende Benny Rodrigues, mag zich nu al een van Nederlands’ beste techno DJs noemen. Omdat zijn andere act Benny de breedte opzoekt, gaat ROD volledig de diepte in. Verwacht daarom techno met een veelzijdig tintje van Detroit tot Chicago en van acid tot dub. Zijn enorme kennis van muziek, liefde voor techno en scherpe smaak brengen hem op techno hotspots over de hele wereld. Ook het iconische Berghain (Berlijn) is hierbij inbegrepen. ROD’s veelgeprezen debuut ‘Malmok” werd uitgebracht onder Ben Klock’s Klockworks label en wordt zeer positief ontvangen. Tijdens zijn RODnachten in Perron (Rotterdam) en Trouw (Amsterdam) draait hij zonder moeite acht uur durende marathon-sets weg. Komende zomer te zien op onder andere Soenda, Awakenings, Welcome to the Future, Nachtdigital én op het Full Moon Festival.

Met zijn bevlogen en subtiele tracks brengt hij menig festival- of clubbezoeker in extase. Enkele jaren geleden kreeg hij het teken dat zijn enorme brede voorkeur voor allerlei verschillen substylen binnen de techno, gesplitst moest worden naar twee karakters. Zijn tweede alias, Rod Malmok, ontstond.

Wil jij ROD boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van ROD op te vragen! Naast het boeken van ROD denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

ROD