Volgende

ChildsPlay Boeken

Urban

ChildsPlay boeken?

Via StudentEvent kun je vanaf nu ChildsPlay boeken!

ChildsPlay is een zeer getalenteerd act die bekend staat om een unieke combinatie van energie en creativiteit in hun live-sets. Afkomstig uit Amsterdam groeide deze mannen dan ook op in een actief nachtleven. Dit hebben dan ook ze razendsnel om weten te zetten in hun liefde voor muziek. De laatste jaren heeft ChildsPlay indruk gemaakt met verschillende hits in de topcharts van Nederland. Zoals in 2015, toen kwamen ze met zeer succesvolle tracks als ‘Bobbel’ en ‘Shotje’ welke non-stop werden gedraaid op de radio. Naast deze radio hits hebben ze samen met niemand anders dan DJ Chuckie een EP gereleased. Deze EP heeft enkele samenwerkingen met grote artiesten als T-Pain , Flo Rida, Trinidad James en vele anderen.

Wanneer jullie Childsplay boeken zorgt dit gegarandeerd voor wat extra’s op jouw feest! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, opzwepend en interactief! Moet het dak eraf, dan komen de mannen van Childsplay je graag een handje helpen!

ChildsPlay boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van ChildsPlay op te vragen! Naast het boeken van ChildsPlay denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

ChildsPlay