Volgende

DJ Dyna Boeken

Urban

Wil je DJ Dyna boeken?

Via StudentEvent kun je DJ Dyna boeken!

Als het op eclectic music aankomt, is DJ Dyna een echte tovenaar. DJ Dyna is een vrolijke verschijning vol met positieve energie, die overslaat op het publiek. Als hij eenmaal achter de ‘wheels of steel’ staat, komt hij met een unieke mix van latin, electro & eclectic sounds!

Een typische set van DJ Dyna zal meestal bestaan uit house, gecombineerd in een eclectische stijl met hiphop & dancehall klassiekers, waarin hij soms zelfs terug gaat naar de sounds of swingbeat. In 2009 is DJ Dyna echt doorgebroken en heeft hij optredens gehad op fantastische plekken zoals: Aruba, Mediterraanse Zee, zijn geboorteland Suriname en natuurlijk alle clubs in Nederland!

Zijn concept ‘Sexedup’ is een groot succes gebleken. Dit heeft elke keer weer gezorgd voor uitverkochte avonden in de club. Hierin vertaald hij zijn passie voor beats in fenomenale sets, waar zijn samenwerkingen de sfeer van het nachtelijk clubleven versterken. Het resultaat is duidelijk, vrouwen die lachen en mannen die bouncen op de grooves!

DJ Dyna Boeken?Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van DJ Dyna op te vragen! Naast het boeken van DJ Dyna denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

DJ Dyna