Volgende

Irwan Boeken

Urban

Irwan boeken?

Via StudentEvent kun je Irwan boeken!

Hij staat bekend als één van de beste eclectic-dj’s van Europa. Lang voordat de term ‘eclectic’ zelfs bestond, draaide Irwan al een unieke mix van house, hiphop en r&b. Een carrière die begon in de legendarische Amsterdamse club RoXY groeide zo al snel uit tot een trendsettende missie langs feesten en festivals over de hele wereld. Met de toegenomen aandacht voor urban is Irwan’s stijl populairder dan ooit; zijn gigs variëren van residencies op toonaangevende clubavonden tot festivals als Dance Valley, Mystery Land, Wish Outdoor en Solar Festival. Tel daarbij zijn talloze optredens in het buitenland op, en je weet zeker dat DJ Irwan jullie studentenfeest tot een next level brengt.

De laatste jaren heeft Irwan zich naast zijn dj-werkzaamheden ook gericht op studiowerk. Zo draait hij regelmatig eigen edits van bekende platen en komen er ook steeds meer succesvolle producties van eigen hand. Hier voegt hij vaak zijn eigen vocalen aan toe, DJ Irwan is namelijk ook geen onverdienstelijk zanger, een talent dat hij steeds meer gebruikt in de studio en tijdens optredens.

Naast het boeken van Irwan denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Wil jij Irwan boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Irwan op te vragen!

Irwan