Volgende

BOEF Boeken

Youtube

BOEF boeken?

Via StudentEvent kun jij BOEF boeken! 

Boef maakt indruk met zijn Zonamo-sessie. Hij weet je in een moordend tempo te pakken met zijn raps. Voorbeelden daarvan zijn de tracks Regen, Vliegen Door De Bocht, Jaar Geleden en Gewoon Boef. Ondanks dat hij ook wat minder in het nieuws kwam als vlogger, heeft dit geen invloed op zijn muzikale carrière. Boef is het levende bewijs dat negatieve publiciteit niet bestaat. 

In 2016 levert hij, samen met Ali B en Sevn Alias, de track “Een Klein Beetje Geluk” af. Vrij snel daarna verschijnt met SBMG en SEVN ook de track Freestyle. Wanneer hij in 2017 zijn album “Slaaptekort” dropt breekt hij werkelijk alle records op zowel Spotify en Youtube door miljoenen streams. Hierna zijn het de hits met onder andere Lil Kleine en Bizzey die hem onsterfelijk maken. Zo dropt hij in de zomer van 2017 de monsterhit Krantenwijk. Hierdoor werd hij ook bij het iets oudere publiek gewaardeerd. Zet de champagne maar koud, want wanneer jullie BOEF boeken zit je gebakken voor een succesvol feestje!
Naast het boeken van BOEF denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Wij zorgen voor 1 contactpersoon voor de gehele line-up. Dan kun jij je volledig focussen op jullie evenement.  
BOEF boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Boef op te vragen!
BOEF