Volgende

Moombahteam Boeken

Zomers

Moombahteam boeken?

Via StudentEvent kun je vanaf nu Moombahteam boeken!

Moombahteam is bekend van de vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Moombahteam past ook binnen de mainstream line-up en schroomt niet voor het openen of afsluiten van een festival.
Wanneer jullie Moombahteam boeken krijgen jullie een optreden dat je het beste omschrijft als energiek, catchy en dansbaar. De live set bestaat voornamelijk uit eigen producties.
Je herkent de Moombahteam sound uit duizenden! Erik is een technische, energieke DJ en weet feilloos in te spelen op het publiek. Hij levert tijdens ieder optreden een top prestatie, kortom; een pro! Moombahteam is regelmatig te horen op de Nederlandse radio en heeft een goede interactie met de vele fans op social media.

Moombahteam boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Moombahteam op te vragen! Naast het boeken van Moombahteam denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Moombahteam