Volgende

PartyFriex Boeken

Après Ski

PartyFriex boeken?

Via StudentEvent kun jij PartyFriex boeken.

Sinds de zomer van 2013 vormen de heren Tom Wilborts & Bart Coppens het feestduo PartyfrieX. De een afkomstig uit Budel en al jaren een bekende verschijning tijdens het plaatselijke carnavalsfeest. De ander ook een bekende verschijning, maar dan in zijn eigen kroeg waar hij regelmatig zelf de microfoon pakt. Hierdoor ontstaat het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen, en niet geheel zonder succes. “Allemaal voor jou” is direct een hitje en de mannen kruisen samen Brabant door om hun plaatje ten gehore te brengen. In de jaren die volgen brengen ze nog enkele leuke carnavals plaatjes uit en blijven lekker door gaan.

In de zomer van 2017 volgt hun echte doorbraak wanneer ze met Schorre Chef het nummer “Ik moet Zuipen” uitbrengen. Naast dat het tijdens de zomer al in veel feestcafe’s gedraaid wordt, is het tijdens Carnaval 2018 een echte knaller. In werkelijk elk cafe komt de plaat voorbij. Sinds deze tijd zijn de mannen dan ook niet meer weg te denken uit het Party circuit.

PartyFriex boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van PartyFriex op te vragen! Naast het boeken van PartyFriex denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

PartyFriex