Volgende

Het Feestteam Boeken

Feest

Het Feestteam boeken?

Via StudentEvent kun jij Het Feestteam boeken.

Het Feestteam is al jaren een act welk ieder feest of evenement tot een ongekende hoogte brengt. Het duo wordt gevormd door Stan en Frank. Al sinds eind jaren 90 maakte de mannen inmiddel meer dan 75 feesthits. Keer op keer weet het Feestteam dan ook op elk evenement hun naam waar te maken. Niet voor niets hebben ze al diverse malen de award ‘de beste feestact van Nederland’ gewonnen. Ondanks dat Carnaval hun drukste periode is, hebben de mannen het hele jaar een goed gevulde agenda. Daarnaast vliegen ze in de zomer veelvuldig naar vakantieoorden in Spanje en Portugal.

Wanneer jullie het Feestteam boeken is feest gegarandeerd! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, dynamisch & party knallers. Als deze mannen op het podium staan, dan is een feestje een feit!

Interesse in het Feestteam? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Het Feestteam op te vragen! Naast het boeken van Het Feestteam denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Het Feestteam