Volgende

Darkraver Boeken

Opvallend

Darkraver boeken?

Via StudentEvent kun je Darkraver boeken! 

Vooral bekend onder de naam Darkraver, maar treedt soms ook op onder zijn naam DJ Steve Sweet. Darkraver is ook bekend geworden als mede-bedenker en promotor van de kreet “Hakkûh!”. Darkraver is samen met zijn maatje Outsiders al jaren berucht om hun gedrag binnen de dj booth en daarbuiten. Nooit is te peilen wat de nacht zal brengen als deze heren het podium bestijgen.

Wanneer je de heren vraagt om hun leven te beschrijven zijn er eigenlijk maar 2 woorden die elke zin terugkomen: Baco & Bitches! Met het concept Baco’s & Bitches brengen ze in Nederland iets unieks! In het dance wereldje wordt er vaak gesproken over eenheidskoek: de feesten hebben een andere naam maar zijn voor de rest hetzelfde. De twee buitenbeentjes van de Nederlandse Dancescene brengen daar dus verandering in. Ook terroriseren ze elke zomer weer de bekende Europese badplaatsen. Verwacht een mix van hardstyle, swingbeat en hardcore met stiekem wat guilty pleassures tussendoor waardoor het ook voor niet liefhebbers toegankelijk is.

Wil jij Darkraver boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Darkraver op te vragen! Naast het boeken van Darkraver denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Darkraver