Volgende

Tino Martin Boeken

Nederlandstalig

Tino Martin boeken?

Via StudentEvent kun jij Tino Martin boeken! 

Op 14 jarige leeftijd komt hij voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak. Dit gebeurde in de strandtent van zijn oom en tante. De band die stond te spelen vroeg Tino om een nummer mee te zingen. Hierna wilde hij niks liever meer dan dit de rest van zijn leven te doen!
Nadat hij in de finale bij Hennie Huisman’s soundmix show heeft gestaan, en ook nog de Scheveningse talentenjacht wint, ging het hard. De telefoon is roodgloeiend, want in zowel binnen als buitenland willen ze Tino Martin boeken! 

Op 28 mei 2016 werden zijn dromen werkelijkheid. Tino stond met zijn eigen show voor een uitverkochte Heineken Music Hall. Sinds toen kunnen we in Nederland niet meer om Tino Martin heen. Hij is een gevestigde naam in de categorie van Marco Borsato, Rene Froger en Jeroen van den Boom.

Tino Martin boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Tino Martin op te vragen! Naast het boeken van Tino Martin denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Tino Martin