Volgende

Jazzalike Boeken

Bands

Jazzalike boeken?

Via StudentEvent kun je Jazzalike boeken.

Jazzalike bestaat uit acht vrienden uit schone oosten van het land. Wekelijks keren de heren, inmiddels door het hele land studerend, terug naar het mooie Twente. Dit doen ze om met elkaar te ouwehoeren, bier te drinken, maar vooral te repeteren. De muziek? Alles, als ze het zelf maar leuk vinden. En laat ze nou net van een feestje houden! Door de combinatie van blazers met een ritmesectie creeërt Jazzalike een unieke en energieke sound waarin niks te gek is. Met een bak energie weet de band ieder optreden opnieuw het publiek in een handomdraai in beweging te brengen.

Dat is de afgelopen tijd niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels speelt Jazzalike veel op gala’s, feesten en andere gelegenheden door het hele land. Diverse malen viel de band ook in de prijzen met wedstrijden en concoursen en om dat te vieren gaf de band afgelopen zomer een eigen clubshow in Metropool die 2 weken vooraf uitverkocht was!

Jazzalike boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Jazzalike op te vragen! Naast het boeken van Jazzalike denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. 

Jazzalike