Volgende

2 Brothers on the 4th Floor Boeken

90's

2 Brothers on the 4th Floor boeken?

Via StudentEvent kun je 2 Brothers on the 4th Floor boeken! Begin jaren negentig scoren de broers Martin & Bobby Boer onder de naam “2 Brothers on the 4th Floor” een tweetal hits in Nederland met ‘Can’t Help Myself’ en ‘Turn Da Music Up’.

Na deze singles besluiten de broers het project in 1994 nieuw leven in te blazen en benaderen hiervoor zangeres Des’ray (Desiree Manders) en rapper D-Rock (René Phillips). In deze nieuwe combinatie scoort de groep de ene Top 10 hit na de andere in Nederland en de rest van Europa. ‘Never Alone’, de eerste single in de nieuwe formatie, behaalde in 1993 de goudstatus. De opvolger ‘Dreams’ werd in Nederland uitgeroepen tot Alarmschijf, eveneens bekroond met goud en werd de eerste nummer 1 hit van 2 Brothers on the 4th Floor.

In 2002 besluiten ze te stoppen met de act 2 Brothers on the 4th Floor. Echter begint het na 4 jaar weer te kriebelen en mensen vragen wanneer ze weer terug op de bühne verschijnen. En dat gebeurd! In 2006 komt de act terug en wederom is het een groot succes. Diverse internationale artiesten en DJ’s maken gebruik van de hits van 2 Brothers on the 4th Floor in bepaalde remixen en covers. Ze zijn ook bekend door de nummers die gebruikt zijn in Youtube filmpjes van de tv-sensatie ‘New Kids’.

Naast het boeken van 2 Brothers on the 4th Floor denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 2 Brothers on the 4th Floor boeken? We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van 2 Brothers on the 4th Floor op te vragen!

2 Brothers on the 4th Floor