Volgende

Walter Looks Boeken

Nieuw

Walter Looks boeken?

Via StudentEvent kun jij Walter Looks boeken.

Walter Looks is een talentvolle dj uit Amsterdam welke de muziek door zijn bloed heeft stromen. Walter besloot hij op jonge leeftijd zijn spaarvarken stuk te slaan en zijn eigen draaitafels te kopen. Binnen een jaar werd hij resident bij de Chocolatebar in Amsterdam. Dit was de ideale plek om het dj vak te leren, hoe een avond op te bouwen en hoe om te gaan met verschillende soorten publiek. Nadat hij dit alles onder knie had was het tijd voor de volgende stap: hij kreeg hij de kans om in de Jimmy Woo te draaien. Hier waren ze zo onder de indruk dat hij een residentie kreeg aangeboden op de zondag avond.

Op dit moment heeft Walter Looks verschillende residenties bij grote feesten zoals Kris Kross, Vunzige Deuntjes, We Are en Rewind. Afgelopen zomer stond hij op ruim 20 festivals, waaronder Mysteryland, Amsterdam Open Air en Solar Weekend.

Walter Looks boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Walter Looks op te vragen! Naast het boeken van Walter Looks denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Walter Looks