Volgende

Lampegastuh Boeken

Feest

Lampegastuh boeken?

Via StudentEvent kun jij Lampegastuh boeken! 

Na veel succesvolle optredens besloten feestdj’s Jordy en Gerrit samen verder te gaan onder de naam: “Lampegastuh”. De spots gaan aan en vanaf de eerste klanken waan je jezelf in een wereld van feest. Deze mannen shinen op iedere stage en gaan pas weg zodra het licht weer aan gaat. Zo is ieder optreden van de mannen weer een complete verrassing. Wanneer jullie Lampegastuh boeken brengen ze je een stortvloed aan hits, unieke remixen in alle soorten muziekstijlen, in hoog tempo afgewisseld met opzwepend & energiek microfoon gebruik.

Ze bewezen op festivals als Lakedance, Wish Outdoor, Majestic dance event en Winterpark festival al klaar te zijn voor het echte werk. Van Koningsdag tot kermis en van festival tot gezellige warme kroeg. Deze “Gastuh” zijn met al hun ervaring de aangewezen personen om te zorgen voor één grote bende!

Lampegastuh boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Lampegastuh op te vragen! Naast het boeken van Lampegastuh denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Lampegastuh