Volgende

BIGGI Boeken

Urban

BIGGI boeken?

Via StudentEvent kun je BIGGI boeken!

Met bijna net zo veel boekingen als dagen in het jaar is BIGGI niet te missen op elk feest. Van Amsterdam tot Ibiza en van Miami tot aan Paramaribo – BIGGI heeft ze allemaal afgestempeld in zijn paspoort. Als een van de grootste urban DJ’s van Nederland kan je BIGGI gezien hebben op Mysteryland, Latin Village, TikTak Festival, Vunzige Deuntjes, Kingsland, Dance Valley, Crazy Sexy Cool, Boothstock, I Love Urban en vele andere toonaangevende events.

BIGGI groeide op in Breda, waar hij destijds als snel de aandacht trok van o.a. Hardwell,R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano en D-Rashid. Al jaren is BIGGI niet meer achter de draaitafels weg te denken en met veel ervaring uitgeroepen tot de meest geboekte DJ van Nederland. Naast de hierboven genoemde festival was BIGGI ook elk jaar weer aanwezig op de Nederlandse vakantiebestemmingen en heeft residenties bij Club NL (Mallorca), Club Heaven (Albufeira), Totally Summer, Cabana Beach Club (Curaçao) en Sensation (Chersonissos).

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van BIGGI op te vragen! Naast het boeken van BIGGI denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. BIGGI boeken? We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

BIGGI