Volgende

Bekende artiesten boeken Boeken

Stap voor stap uitgelegd hoe we bekende artiesten boeken

‘Hoppa, we gaan een feest organiseren en bekende artiesten boeken!’ Ik hoor het je roepen. Je vrienden zijn meteen enthousiast en hebben er ook zin in. De hele avond feesten, in de dj booth hangen met bekende artiesten en onbeperkt drank uit de koelkast trekken. Mooi vooruitzicht toch? Maar dan start je met de organisatie van het feest en blijkt er toch meer werk in te zitten dan je dacht. Je moet een datum prikken, een locatie regelen en die artiesten moeten natuurlijk benaderd worden. Als je direct hulp wil met bekende artiesten boeken, neem dan contact op met StudentEvent of bekijk het overzicht. Wil je wat leren? Pak dan even een bak koffie, hieronder leg ik je stap voor stap uit hoe we samen bekende artiesten boeken.

Inhoudsopgave:

– Waar begin je?
– Spinnenweb van websites
– Scherpste prijs
– De juiste contactpersoon
– Waar moet je op letten
– Onafhankelijk advies
– Wat kost dat dan
– Wie is de meest geboekte bekende artiesten
– Laat het aan professionals over!


Waar begin je?

Een goede start is natuurlijk je grote vriend Google. Die weet namelijk alles! Je opent je browser en typt in; ik wil bekende artiesten boeken. En ja hoor, Google weet inderdaad alles. Daar staan ze, ruim één miljoen resultaten! Dan begin je natuurlijk bij de eerste site, en daarna die eronder. Maar zo schiet het boeken van bekende artiesten natuurlijk niet echt op!

Google bekende artiesten boeken


Spinnenweb van websites

Op deze manier kom je al snel in een spinnenweb van “bekende artiesten boeken” boekingsbureaus terecht. Stuk voor stuk hebben ze een enorme waslijst artiesten op hun site staan. En stuk voor stuk zijn dit natuurlijk wereldtoppers, als je de site moet geloven. Er staan prijzen vernoemd, en deze verschillen ook nogal eens. Wat is nu de juiste?


Scherpste prijs voor bekende artiesten

Je hebt veel sites die naar boven komen wanneer je op de term ‘Bekende artiesten boeken’ zoekt. En wanneer je dan op hun website klikt staan er altijd de laagste prijzen. Maar bij het opvragen blijkt dat de prijs van deze artiesten “net die week” omhoog is gegaan. Geen lekker gevoel dus. En maar hopen dat de prijs die ze communiceren ook echt de laagste is. De enige plek om de laagste prijs voor bekende artiesten te betalen is wanneer je direct contact hebt met de juiste manager van een artiest.


De juiste contactpersoon

Maar hoe kom ik bij dat management? Nou, daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Je kunt je suf googelen in de hoop de juiste tegen te komen. Maar je kunt ook een helpende hand inschakelen. Hier komt StudentEvent in zicht. StudentEvent heeft voor het boeken van bekende artiesten direct contact met de juiste personen.


Even een stapje terug!

Maar ik ga eigenlijk iets te snel, we gaan nog een stapje terug: Welke bekende artiest moet je nou boeken? Wie is de juiste persoon om mee te pronken? Dat lijkt makkelijk, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat die ene artiest die je op dat vette festival gezien hebt ver boven je budget zit. Die valt dus al af. Maar wie nu? Juist, googelen! Nee, te veel keus. Liever goed advies dan maar!


Maar waar moet ik op letten dan?

Bij het kiezen welke bekende artiest er op jouw feestje past, zijn er een aantal belangrijke eigenschappen die mee wegen. Je moet als eerste natuurlijk kijken welke muziekstijl deze artiest speelt. Maar je wil waarschijnlijk ook publiek trekken, en niet teveel geld aan de rider kwijt zijn. Een rider? Jazeker, die kosten kunnen soms ook (onnodig) hoog oplopen. Maar daarover meer in mijn stuk over de rider van een artiest.

Bekende artiesten boeken zoeken

De juiste bekende artiest boeken

Door met zoeken, en de juiste bekende artiesten boeken. De conclusie dat je op de meeste websites weinig advies krijgt heb je zelf waarschijnlijk al getrokken. Ook wanneer je belt bevelen ze je alleen eigen artiesten aan, en is er weinig onafhankelijk advies. Daarom hebben we bij StudentEvent de website vol gezet met Top 5 lijstjes. Zo heb je direct een duidelijk overzicht welke (bekende) artiesten vanuit onze jarenlange ervaring de beste prijs- kwaliteit verhouding bieden voor een optreden. En er is keuze genoeg, je kunt bij ons meer dan 250 bekende artiesten boeken. Omdat prijzen van bekende artiesten regelmatig wijzigen hebben we deze er niet bijstaan, maar helpen we je graag persoonlijk met de beste keus voor jouw budget.

Onafhankelijk advies

Je wil natuurlijk eerlijk advies. Daarom is het belangrijk dat een partij helemaal onafhankelijk is en echt kijkt naar jouw wensen. Bij StudentEvent hebben we zelf zowel aan de kant van organisator als die van artiest gestaan. Zo kennen we de klappen van de zweep. En omdat we onafhankelijk zijn kunnen we je daarom ook van eerlijk en goed advies voorzien.

Bekende artiesten boeken kosten


Wat kost dat dan?

Bekende artiesten boeken is niet goedkoop. Daarom wil je helemaal het maximale uit je budget halen. En dat willen wij ook! Waarom? Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Want dat betekent dat wanneer je een volgend feest organiseert je weer bij ons terecht komt. Het mooiste is nog dat jij als organisator geen extra kosten hebt aan onze service. Dat is nog eens een meevaller! Snel contact opnemen dus!


Welke bekende artiesten boeken we het meest?

Als we naar 2018 kijken zien we een verschuiving in de markt. Waar artiesten als Dyna, The Partysquad en La Fuente al jaren vaste waardes zijn voor een uitverkocht feest, is er sinds 2017 ook plaats voor goede nieuwkomers. Zo is Freddy Moreira bijvoorbeeld ongekend populair als dj, maar moeten we de urban markt met Josylvio, Lil Kleine en Ronnie Flex zeker niet vergeten. Ondertussen zien we ook de feestmarkt weer helemaal terugkomen dankzij onze “links-rechts” koning: Snollebollekes! Ook Partyfriex is hier geen onbekende. Maar de knaller van 2018 was toch wel Bizzey. Hoeveel hits deze man gescoord heeft, daar kan niemand tegenop. Net als het aantal optredens dat hij verzorgde trouwens. Keuze genoeg dus…


Eindconclusie

Bekende artiesten boeken is niet zo makkelijk als je denkt. Gratis advies en service van echte professionals inwinnen dus. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Zo kun jij je volledig richten op een vette locatie, de kaartverkoop en zorgen dat je zelf ook nog van het feest kan genieten. Neem daarom contact op met StudentEvent, dat scheelt een slok op een borrel!

Bekende artiesten boeken borrels