Volgende

Ziggy Boeken

Hitjes

Ziggy boeken?

Via StudentEvent kun jij Ziggy boeken! 

Ziggy is een echt podiumbeest! Kijk maar naar zijn agenda, die is zeer indrukwekkend met een festivalseizoen van +40 shows, waaronder diverse mainstages van toonaangevende festivals als Emporium, Mysteryland en Dreamfields maar ook bij Snollebollekes in Concert (Gelredome) en Intents (aftermovies).

⁠Daarnaast zijn studentenfeesten, studentenintro’s en jongerentours zoals Totally Snow/Summer dol op hem en is hij ook niet vies van guilty pleasure festivals zoals Het Foute Oranjefeest.
Verwacht een 100% energieke set vol met remixen van alle herkenbare en relevante hits waarop volop gedanst en meegezongen wordt!

Ziggy boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Ziggy op te vragen! Naast Ziggy denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Ziggy