Volgende

Ziggy Boeken

Hitjes

Ziggy boeken?

Via StudentEvent kun jij Ziggy boeken! 

Ziggy Kuylaars, beter bekend als ZIGGY, is geen onbekende uit de scene. Met een muzikale vader welke ook dj was en tegenwoordig als radio dj werkzaam is, is het muziek virus snel naar hem overgedragen. Als kind was ZIGGY al continu met muziek bezig. Inmiddels heeft deze man releases bij o.a. Spinnin Records en de labels van niemand minder dan Afrojack en Steve Aoki. Daarnaast maakte hij voor Martin Solveig, Timbaland en Flo-rida officiele remixes.

Van het podium is Ziggy ook niet vies, het is een echte entertainer. Naast alle grote festivals en clubs in Nederland ging hij ook mee met de Totally Summer tour door Europa, vliegt hij regelmatig naar Azie voor een boeking en ook op de Caribische eilanden Aruba en Curaçao is hij geen vreemde.

Ziggy boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Ziggy op te vragen! Naast het boeken van Ziggy denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Ziggy