Volgende

Johnny 500 Boeken

Eclectisch

Johnny 500 boeken?

Via StudentEvent kun je Johnny 500 boeken! Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Als James Dean destijds een goede dj was geworden, dan had Johnny 500 een voorbeeld. En misschien beter gezegd, dat hij een voorganger gehad. Mocht de kunst van het mixen en draaien van de juiste tracks als een buitenaardse kracht gezien worden, dan was Johnny 500 één van de Avengers geweest. Vervolgens zou het mogelijk zijn om al lopend te draaien op een catwalk met feestende mensen er omheen. Dan zou deze weg voor Johnny geplaveid moeten worden. Met Johnny 500 in je line-up krijgen jullie geweldige skills, ladykiller looks er gratis bij. Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment. Hiervan wordt iedereen die van feesten houdt blij. Johnny 500 does it.

Interesse in Johnny 500Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Johnny 500 op te vragen, wij helpen je graag! Naast het boeken van Johnny 500 denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

Johnny 500