Volgende

Frenna Boeken

Nieuw

Frenna boeken?

Via StudentEvent kun je Frenna boeken.

Frenna is onderdeel van de rapformatie SFB (Strictly Family Business) waarmee hij in 2014 definitief doorbrak. Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de topartiesten van deze industrie. Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits. Tussen de SFB-projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Boef en Bizzey.

In aanloop naar zijn nieuwe album bracht hij samen met collega artiest Lil Kleine bracht hij de mega hit ‘Verleden Tijd’ uit. Binnen 24 uur heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken en stond hij een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100. Ook bracht hij zijn langverwachte album ‘Francis’ uit, welke binnen no time een gouden status behaalde. Verder stond Frenna, samen met zijn 777 band, op Eurosonic Noorderslag en diverse festivals.

Frenna boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Frenna op te vragen! Naast het boeken van Frenna denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up.

Frenna