Volgende

Equalz Boeken

Hiphop

Equalz boeken?

Via StudentEvent kun je Equalz boeken!

Wie zijn Equalz?
Dit Rotterdamse duo herken je aan hun altijd dansbare tracks, pakkende hooks en een overload aan feelgood op het podium. Equalz bestaat uit Alwaysbizzy (Brandel Drenthe) en Stylez (Navharony Wolff). Met hun debuut EP ‘Update’ is Equalz klaar om de top te bestormen en hun plaats te claimen tussen de rest van de Nederlandse urban en hiphop. Stadgenoten Broederliefde zijn al fan en tipten de mannen als de ‘next best’ voor de aankomende jaren! Dus don’t worry, van Equalz ga je nog veel horen!

Het optreden van Equalz:
Wanneer jullie Equalz op jullie feest boeken heb je direct de positieve en dansbare vibe te pakken op je event! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, interactief en vrolijk. Deze mannen weten van aanpakken en stilstaan is dan ook geen optie.

Equalz boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Equalz op te vragen! Naast het boeken van Equalz denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Equalz