Volgende

Paul Elstak Boeken

90's

Paul Elstak boeken?

Via StudentEvent kun je Paul Elstak boeken!

In 1987 begon Paul Elstak als DJ en daarna heeft hij veel successen geboekt. Vervolgens richtte Paul Elstak in 1992 zijn eigen label op (onder Mid-Town records). Ook in 1995 ging hij  flink verder. Hierin bracht hij hier zijn eerste DJ Paul Elstak single uit met de titel ‘Life is like a dance‘. Na deze plaat volgden er ook nog een aantal commerciële nummers, ‘Luv U more’, ‘Don’t leave me alone’, ‘The Promised land’ en natuurlijk ‘Rainbow in the sky’, welke het meest succesvolle was. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90.

Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit. In de clip verschijnt Elstak zelf met een plaksnor op in de stijl van de New Kids. 26 maart 2011 won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met dit nummer en op 12 mei 2011 kreeg hij een gouden plaat uitgereikt.

Paul Elstak boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Paul Elstak op te vragen! Naast het boeken van Paul Elstak denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Paul Elstak