Volgende

FeestDJRuud Boeken

Eclectisch

FeestDJRuud boeken?

Via StudentEvent kun je FeestDJRuud boeken.

FeestDJRuud is als eclectische party pionier werkelijk de enige artiest in zijn soort. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles, originele partytricks en een next level MC. Zo tovert hij elk event moeiteloos om tot een wervelwind van pure gekkigheid. Zijn eigen energieke sound kent geen enkele grens. En is dan ook naadloos verweven in een spectaculaire show die het feest in iedereen los maakt!

Stap in een rollercoaster ride die je gegarandeerd mee terug neemt naar de beste tijd van je leven, laat zingen en springen op de hits van nu en je stiekem alvast introduceert aan de knallers van de toekomst. De perfecte mash-up van goud en fout, underground sounds, dikke beats en mega meezingers in combinatie met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, wheppa’s, salto’s, Flügels, polonaises en confettikanonnen laat je geen seconde stilstaan en met lust for life glimlachen van begin tot eind.

Prijs FeestDJRuud?

Wil je de prijs weten voor een optreden van FeestDJRuud, dan ben je bij Studentevent aan het juiste adres. Met een transaparante werkwijze zorgen we voor de scherpste prijs voor FeestDJRuud.

FeestDJRuud boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van FeestDJRuud op te vragen! Naast het boeken van FeestDJRuud denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.