Volgende

T-Spoon Boeken

90's

T-Spoon boeken?

Via StudentEvent kun je T-Spoon boeken.

Terug van nooit weggeweest!! 1993 was het geboortejaar van T-Spoon. Met rapper Shamrock als frontman en verschillende vrouwelijke vocalisten aan zijn zij, groeide T-Spoon uit tot een ware hitmachine. Grote klappers als No Time 2 Waste, Take me 2 the limit en natuurlijk Mercedez-benz, behaalde stuk voor stuk een top 10 notering.

In 1995 kwam zangeres Linda Estelle in beeld. Met haar indrukwekkende stemgeluid en krachtige uitstraling was het gouden duo Shamrock en Linda Estelle geboren. Het succes van  T-Spoon trad steeds verder buiten de Europese grenzen. Met het nummer “Sex on the Beach” scoorde T-Spoon een dikke wereldhit. Hiermee behaalden zij een nummer 1 notering. Niet alleen hun platen gingen als zoete broodjes over de toonbank, ook de T-Spoon show was razend populair. Deze was door zijn dynamiek en creativiteit uitgegroeid tot een theatrale act. Dit zorgde ervoor dat T-Spoon in de 90’s werd uitgeroepen tot Nederlands beste Dance-act.

Nu krijgt u de kans om Linda Estelle en Shamrock weer terug in actie te zien. Wanneer jullie hen boeken komen alle grote hits en spannende choreografieën weer voorbij. Ze zorgen dat je de jaren 90 weer herbeleefd. Kortom; The 90’s are back!!!!

T-Spoon boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van T-Spoon op te vragen! Naast het boeken van T-Spoon denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

T-Spoon