Volgende

Mental Theo Boeken

90's

Mental Theo boeken?

Via StudentEvent kun je Mental Theo boeken!

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo, startte zijn carrière samen met Ramon Roelofs, Charly Lownoise. Begin jaren 90 waren deze mannen er op relatief late leeftijd pas bij. Nog voor hun tophit ‘Wonderfull Days’, kwamen Ramon en Theo met de maxi-single ‘Ramon & Theo: A Wet Summernight’ wat ze uitbrachten op hun label ‘Simple Symphonies’! Vanaf toen is het balletje gaan rollen en kwamen de mannen met de reeks happy hardcore-hits.

Wanneer jullie Mental Theo boeken kun je maar beter je dansschoenen uit de kast trekken. Stilstaan is er namelijk niet bij! Een flinke bak energie uit de 90’s & 00’s vliegen je bijna letterlijk om de oren. Daarnaast presenteert hij ook nog op vrijdag- en zaterdagavond van 18.00 tot 20.00 uur het radioprogramma The Creepshow op het Nederlandse dance-station Slam!FM. Ook presenteert hij op deze zender sinds begin 2009 het programma Hard Attack!. Dit is iedere zaterdag- op zondagnacht te horen van 04.00 tot 05.00 uur. Kortom, als jullie hem boeken,  blaast hij het dak eraf met zijn happy hardcore knallers!

Mental Theo boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Mental Theo op te vragen! Naast het boeken van Mental Theo denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Mental Theo