Volgende

Happy Feelings Boeken

Disco

Happy Feelings boeken?

Via StudentEvent kun je Happy Feelings boeken! 

Happy Feelings ken je ongetwijfeld van hun daverend succesvolle Happy Feelings feesten, waarvoor ze tickets verkopen als gratis iPhones. Kan je nagaan. Met een bijzonder trouwe en enthousiaste achterban zijn hun events in onder andere Amsterdam, Groningen, Scheveingen en Utrecht, altijd binnen mum van tijd uitverkocht. Het geheim? The Happy Feelings dus. Ze draaien alsof het rondjes zijn, en leggen ook de meest uiteenlopende genres moeiteloos aan elkaar. Zo weten ze werkelijk elke vibe binnen de kortste keren tot in in de hoogste regionen van extase te brengen. Gillende vrouwen, huilende mannen, niets nieuws voor de mannen van Happy Feelings. Met de zeroes als speelveld, de 90’s als basis, house als thuiskomer en heerlijke disco als troetelkind is geen dansvloer voor hen nog echt veilig.

Kom lekker in de stemming met een van hun live sets of mixtapes welke je op hun goedgevulde Soundcloud kunt vinden. Je vindt ze ook vaak bij Disco Dolly, de Winkel van Sinkel of de Social club.

Interesse in Happy Feelings? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Happy Feelings op te vragen! Naast het boeken van Happy Feelings denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Happy Feelings