Volgende

De Lievelings DJ’s van je Zusje Boeken

Hitjes

De Lievelings DJ’s van je Zusje boeken?

Via StudentEvent kun jij De Lievelings DJ’s van je Zusje boeken.

Maak je geen zorgen (of wel), want bij deze act staat je zusje sowieso op de dansvloer! Deze mannen weten van aanpakken en vuren de ene na de andere hit op je af. Uit welke tijd deze hit komt is nog maar de vraag, want ze komen werkelijk uit alle genre’s en tijdperken.

Uitverkochte clubs en omvergeblazen festivals; De Lievelings Dj’s van Je Zusje laten overal een spoor van vernieling achter. 60 minuten lang wordt het gaspedaal onverminderd ingetrapt en we weten allemaal dat je dan maar beter kunt instappen. Hun remixes van Snelle, Antoon en Panic at the Disco vlogen de wereld over, en ook de eigen singles en clubplaten rollen met hoge snelheid van de band. Van hoofdstad tot polder, van costa tot bergtop en van mainstage tot huisfeest; De Lievelings Dj’s Van Je Zusje blazen ze allemaal omver.

Wanneer jullie deze mannen boeken zorgt dit gegarandeerd voor 1 groot feest! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, vrouwvriendelijk en hitjes!

Interesse? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van De Lievelings DJ’s van je Zusje op te vragen! Naast het De Lievelings DJ’s van je Zusje denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

De Lievelings DJ’s van je Zusje