Volgende

Maan Boeken

Bekend van TV

Maan boeken?

Via StudentEvent kun jij Maan boeken.

In 2016 besloot Maan een tussenjaar te nemen om zich volledig te focussen op haar muziek. Inmiddels weten we allemaal hoe dat afliep: Als 18-jarige won Maan het programma The Voice Of Holland.

Waar je regelmatig ziet dat winnaars van een programma na een half jaar weer in de vergetelheid raken, bewijst Maan het tegendeel. Ze maakte direct na haar overwinning een plaat met niemand minder dan DJ Hardwell. Een plek in de Nederlandse Top 40 was een feit, maar dat was voor Maan niet voldoende. Door samenwerkingen bereikte ze nog meer hitnoteringen. In het begin was dit onder andere met Jack Shirak en Sevn Alias. Maar een samenwerking met Ronnie Flex bracht haar de eerste nummer 1 plaat in diverse hitlijsten, de bijbehorende clip kreeg zelfs ruim 25 miljoen views op Youtube.

En nog steeds is ze erg jong. Grappig genoeg hangt haar eerste muziekherinnering dan ook samen met Marco Borsato. Dit is de coach die haar bij The Voice aan de overwinning hielp. “Het eerste wat ik nog weet is dat we in Italië in de auto zaten en ik meezong met Marco’s liedje Nooit Meer Een Morgen”. Ze was hier nog maar drie jaar oud

Maan boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Maan op te vragen! Naast het boeken van Maan denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Maan