Volgende

Kav Verhouzer Boeken

Deephouse

Kav Verhouzer boeken?

Via StudentEvent kun je Kav Verhouzer boeken!

Met zijn hit ‘Voetjes van de Vloer’ werdt hij bekend bij het grote publiek en mag hij onder andere bij Giel op 3FM langs komen. Giel is werkelijk verliefd op de track en support hem dan ook zeker! In de studio spelen ze daarna een versie van ‘Stay High’ welke ook door Giel en vele anderen word opgepikt. Ondertussen is Kav Verhouzer een graag geziene gast op het podium van een deephouse feestje. Met zijn vrolijke, zomerse en opzwepende sound is een vakantiegevoel gegarandeerd!

In 2018 knalt Kav er samen met rapper Sjaak nog even een flinke zomerhit uit. Met hun vrolijke nummer Stap voor Stap schieten ze direct de Top40 in. Ook hoor je het nummer werkelijk op ieder festival, bij beachclubs en op de vrijdagmiddag borrel bij menig kantoor uit de speakers knallen.

Kav Verhouzer boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Kav Verhouzer op te vragen! Naast het boeken van Kav Verhouzer denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

 

Kav Verhouzer