Volgende

Alamaison Boeken

Disco

Alamaison boeken?

Via StudentEvent kun je Alamaison boeken!

Het maakt niet uit waar Tjerk Thuis aka ‘Alamaison’ een acte de presence geeft. Bij hem voelt iedereen zich binnen de kortste keren helemaal thuis. En zo is het maar net. Dit doet hij met een jaloersmakende mix van draaitafel skills en heerlijke urban en disco plaatjes.  Hiermee verwierf hij al residencies bij Kriss Kross, Fissa, Super Social en Johnny Raw in Amsterdam en omstreken.

Daar waar toevallige voorbijgangers tijdens zijn sets met open mond kijken naar een uitzinnige, springende, schreeuwende, zichzelf uitkledende meute, ziet Tjerk niets bijzonders. ‘Just another day at the office.’ Hoe het ook zij, de self-declared vrouw vriendelijkste dj van Nederland laat in ieder geval geen spaan over van welke dansvloer ook.

Wil je alvast lekker in de stemming komen voor jullie event? Luister dan eens  een van zijn bekende mixtapes op Soundcloud. Ook vindt je hem regelmatig in de Social Club, Disco Dolly of Tapmarin Bar in Amsterdam of op een van de vele festivals waar hij elke zomer de sfeer een niveau hoger brengt.

Naast het boeken van Alamaison denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Wil jij Alamaison boeken? We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Alamaison op te vragen!

Alamaison