Volgende

Josylvio Boeken

Rap

Josylvio boeken?

Via StudentEvent kun jij Josylvio boeken!

Sinds de zomer van 2017 regent het streams en views richting Josylvio. Hij is een man die Nederlandse rap teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap. Ondanks deze invloed bracht Tupac Shakur hem pas echt op het artiestenpad. Na een hernieuwde ontmoeting met Esko, waarmee hij vroeger in de klas zat, resulteerde dit in een gouden samenwerking. Met zijn hit Ride or Die door de speakers zorgt dit ervoor dat elke show een succes wordt wanneer jullie Josylvio boeken. Energiek en dynamisch zijn de beste woorden die de show van Josylvio omschrijven.

Josylvio geloofd niet dat het toeval was dat hij enkele jaren later met Esko in de studio belande. Het was voorbestemd dat we elkaar weer tegenkwamen. El mektab, zeggen we in het Arabisch: het lot. Het zal dan ook niet de laatste keer zijn, je gaat nog veel horen van Esko en Josylvio de komende jaren.

Josylvio boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Josylvio op te vragen! Naast het Boeken van Josylvio denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Josylvio