Volgende

Team Rush Hour Boeken

Hitjes

Team Rush Hour boeken?

Via StudentEvent kun je Team Rush Hour boeken!

Sinds 2010 timmeren de mannen van Team Rush Hour hard aan de weg. Met een unieke mix van muziekstijlen als Moombahton, dancehall, house en urban wisten deze heren zich op vele line-ups in o.a. Argentinië, Zweden, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Indonesië en natuurlijk Nederland te werpen.

Naast alle optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Met meer dan een miljoen plays op hun soundcloud, groeiende herkenning vanuit de scene én een hoop nieuwe muzikale bommen die snel het daglicht gaan zien belooft 2017 een heel dik jaar te worden voor de broers. Blijf deze mannen in de gaten houden… It’s Rush Hour on the dancefloor!

Team Rush Hour boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Team Rush Hour op te vragen! Naast het boeken van Team Rush Hour denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programmaWe zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Team Rush Hour