Volgende

Team Rush Hour Boeken

Hitjes

Team Rush Hour boeken?

Via StudentEvent kun je Team Rush Hour boeken!

Sinds 2010 timmeren de mannen van Team Rush Hour hard aan de weg. Met een unieke mix van muziekstijlen als Moombahton, dancehall, house en urban wisten deze heren zich op vele line-ups in o.a. Argentinië, Zweden, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Indonesië en natuurlijk Nederland te werpen.

Naast talloze live optredens heeft Team Rush Hour altijd veel tijd aan hun eigen muziek besteed. Ze hebben nu miljoenen plays, streams en downloads op hun tracks, bootlegs en mixtapes en hun legacy groeit en groeit! Met een gouden plaat voor hun single “Oh Na Na”, diverse tracks met de beste Nederlandse urban artiesten en ghostproducties voor vele bekende artiesten, blijft de erkenning en steun vanuit de scene dagelijks groeien.

Team Rush Hour boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Team Rush Hour op te vragen! Naast het boeken van Team Rush Hour denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programmaWe zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Team Rush Hour