Volgende

Bizzey Boeken

Urban

Bizzey boeken?

Via StudentEvent kun je Bizzey boeken! 

Na zijn avontuur met Yellow Claw kiest Bizzey voor een nieuwe muzikale richting en focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey, dus! In het najaar van 2016 verschijnt zijn eerste mixtape via het Noah’s Ark label. Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten. Wanneer jullie Bizzey boeken zal dit geen teleurstelling opleveren. Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed te vullen met vrouwen. Vanzelfsprekend volgt de rest ook. Zijn nieuwe muziek typeert hij dan ook als zeer vrouwvriendelijk. Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde. Bizzey been getting busy.

In 2018 was Bizzey ruimschoots de meest geboekte artiest van het jaar. Terwijl hij dat jaar de hitlijsten aanvoerden waren ook de festivals en clubs geen onbekende plek voor hem. Werkelijk iedere zaal ging helemaal plat bij de komt van Bizzey. En met de jaren ervaring die hij bezit vanuit Yellow Claw kan dit natuurlijk ook niet anders. Voor ons is dit een van de artiesten die de komende jaren garant zal staan voor kwaliteit en een dikke show!

Bizzey boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Bizzey op te vragen! Naast het boeken van Bizzey denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

Bizzey