Volgende

Bakermat Boeken

Internationaal

Bakermat boeken?

Via StudentEvent kun je Bakermat boeken!

Bakermat is een Nederlandse DJ en producer. Bakermat hield eerst van jazz & blues, maar toen hij op zijn twaalfde in aanraking kwam met house music, was hij snel om!

ORIGINEEL – Dat is het woord dat de muziek van Bakermat het beste zou omschrijven. De getalenteerde producer en DJ verkoopt al meer dan tien jaar shows uit en brengt platina hits uit voor een wereldwijd publiek. Door invloeden en genres te combineren die normaal niet gecombineerd zouden worden, weet de Nederlander zijn fans en collega’s steeds weer te verrassen. Hoewel zijn producties divers zijn, is er altijd een element dat hen verbindt: hun FeelGood-sound.

Bakermat staat bekend om zijn internationale evenementenmerk ‘Bakermat’s Circus’. Met meer dan 40 internationale shows, en drie jaar lang opeenvolgende podiumhosting op Tomorrowland, verschillende 5000+ capshows in Rio de Janeiro en Sao Paulo en uitverkochte prestigieuze locaties zoals L’Olympia (Parijs) en Brixton Academy (VK), Bakermat’s Circus is ongetwijfeld een vaste waarde geworden voor FeelGood-muziekliefhebbers.

Naast het boeken van Bakermat denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
Bakermat boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Bakermat op te vragen!

Bakermat