Volgende

Charleon Boeken

Live acts

Charleon boeken?

Via StudentEvent kun je Charleon boeken!

“Feel good dance met saxofoon”, dat is hoe de DJ, muzikant en producer Charleon zijn sound omschrijft. Zijn muziekstijl is elektronisch met melodieuze en tropische elementen. Wat de Amsterdamse artiest uniek maakt is dat hij tijdens zijn DJ set zelf met de tenorsaxofoon mee scheurt. Zijn saxofoon solo’s vormen het hoogtepunt van zijn liveshow en hebben niet alleen het Nederlandse publiek aan het dansen gebracht, hij toerde ook in China, India, Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje. Charleon begon met muziek uitbrengen onder zijn eigen independent label Golden Love Music en sindsdien zijn de singles miljoenen keren gestreamd en bekeken op diverse platforms. Zijn song ‘We Got The World’ haalde zelfs de Viral 50NL Charts op SpoAfy en kreeg support van 3FM. Daarnaast was de song inverschillende Nederlandse TV shows te horen, waaronder de uitzending van de Gouden Televizier Ring.

In 2021 bracht Charleon zijn nieuwe zomer hit uit: ‘Her Name’. Deze feel-good songfeatured Charleon zijn kenmerkende saxofoon sound en kreeg binnen no time miljoenen streams op Spotify. De videoclip brengt je op een romantische reis door Colombia met in de hoofdrol filmster & influencer koppel Yuri Vargas en Jim Munoz. Aan het einde van de dag is Charleon zijn doel simpel: gewoon hele goeie muziek maken. Het is pakkend. Het is feel good. En het heeft de saxofoon

Interesse in Charleon? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Charleon op te vragen! Naast het boeken van Charleon denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Charleon