Volgende

Fake Tits Boeken

Nieuw

Fake Tits boeken?

Via StudentEvent kun je Fake Tits boeken.

Twee ‘nuchtere boys’ in een super strakke outfit, die het leven vooral niet te serieus nemen. Fake Tits viert de vreemde keuzes die wij als mensen in het leven maken. Zij accepteren je zoals je bent en nemen je graag mee in een onstuitbare achtbaan vol guilty-pleasures, ongewoon goede dansplaatjes en introduceren de gekste tracks van morgen. Voeg daar nog eigen “fake hits” aan toe en samen kunnen we de hele wereld aan!

Fake Tits is ongrijpbaar, in de breedste zin van het woord. Met een flinke dosis energie en een grote portie humor geven zij je het gevoel dat we even alles op deze wereld accepteren. Want schaamteloos jezelf zijn dat is toch het mooiste wat er is?

Fake Tits boeken? Neem dan contact met ons op om meer informatie, de beschikbaarheid en actuele prijs van Fake Tits op te vragen! Naast het boeken van Fake Tits denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Fake Tits