Volgende

Abba Fever Boeken

Guilty Pleasure

Abba Fever boeken?

Via StudentEvent kun je Abba Fever boeken.

een ABBA-tribute act van wereldklasse! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, optioneel aangevuld met een 5-koppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium.

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. Iedereen zal de show van Abba Fever ervaren als een ware revival van een ABBA-concert.

Abba Fever boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Abba Fever op te vragen! Naast het boeken van Abba Fever denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Abba Fever