Volgende

Mart Hoogkamer Boeken

Nederlandstalig

Mart Hoogkamer boeken?

Bij StudentEvent kun je Mart Hoogkamer boeken.

Wie is Mart Hoogkamer? Na zijn mega hit Ik ga Zwemmen kun je niet meer om Mart Hoogkamer heen. Maar zijn carrière startte al veel eerder. Net zoals zijn vader deed hij in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht. Waarna hij in 2017 zijn eerste solosingle In Mijn Droom uitbracht. In dezelfde zomer zette hij (met het vrolijke nummer Lekker Leven) werkelijk elke Nederlandse enclave aan de Spaanse Costa Brava op z’n kop. Dat levert hem een #10-notering in de hitlijst van sterren.nl van dat jaar op. Ook treedt Mart onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley.

Het jaar daarna wordt Mart gevraagd voor het programma Topper Gezocht’, waar Mart het schopt tot de finale. Hier nam hij samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening. In de zomer van 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody, gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand.

Interesse in Mart Hoogkamer? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Mart Hoogkamer op te vragen! Naast het boeken van Mart Hoogkamer denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Mart Hoogkamer