Volgende

La Fuente Boeken

Club/house

La Fuente boeken?

Via StudentEvent kun je La Fuente boeken!

Job Smeltzer, tegenwoordig beter bekend als La Fuente, is een Nederlandse DJ & producer die zichzelf nationaal en internationaal al flink in de kijkers heeft weten te spelen. Er is bijna geen Totally Summer Party voorbij gegaan zonder deze energieke DJ. Iedere internationale badplaats waar het in de zomer feest is, blaast La Fuente op met zijn explosieve en te gekke optredens. Zijn positieve vibe slaat aan bij het publiek, waardoor je direct het gevoel krijgt dat je op een knallende beachparty staat. Met een maandelijkse podcast, Full Colour, zorgt hij dat het feest buiten de club al opgewarmd kan worden. 

Met zijn jarenlange ervaring draait hij een lekkere, herkenbare en zomerse mix van deep & techhouse. Deze ervaring bouwde hij niet alleen in het buitenland op. Ook in Nederland is het lastig een festival te noemen waar La Fuente niet is geweest. Ondanks dat hij een alleskunner is, komt hij het best tot zijn recht wanneer de zaal al lekker warmgedraaid is. Op zijn eigen “Full Colour Innercircle” feesten maakt hij hier een uitzondering voor. Hier draait hij de hele avond zelf. Een aanrader om een keer mee te maken!

La Fuente boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van La Fuente op te vragen! Naast het boeken van La Fuente denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

La Fuente