Volgende

Nielson Boeken

Nederlandstalig

Nielson boeken?

Via StudentEvent kun je Nielson boeken!

Nielson begon al vroeg met muziek maken toen hij op jonge leeftijd een drumstel voor zijn verjaardag kreeg. Daarna ging hij over op de gitaar en al snel kreeg iedereen door dat Nielson een talent had, waardoor hij op jonge leeftijd al mee deed met verschillende talentenjachten.

In 2012 studeert Nielson vervolgens af op de Hip-Hop afdeling van de Herman Brood Academie. Hierna ontstaat er bij Nielson een passie voor het schrijven van Nederlandstalige popliedjes. Ook creëert hij zijn eigen stijl en sound. Dit leidt ertoe dat Nielson in het voorjaar van 2012 wordt uitgekozen om deel te nemen aan het nieuwe televisie programma “De Beste Singer Songwriter van Nederland”. Dit is een initiatief van 3FM DJ Giel Beelen. Na de eerste aflevering van dit programma, waar hij zijn liedje “Beauty & de brains” speelt, ontstaat er een ware hype om hem heen en is de start van zijn solo carrière een feit.

Daarnaast heeft Nielson populaire nummer zoals: ‘Hoe’, ‘Mannenharten’ en ‘Sexy Als Ik Dans’. In maart 2014 bracht Nielson zijn album ‘Zo Van Ah Yeah’ uit en dit was alles waar je aan denkt bij Nielson: een eigen sound, energiek en uniek!

Nielson Boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Nielson op te vragen! Naast het boeken van Nielson denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Nielson