Volgende

Deepend Boeken

Deephouse

Deepend boeken?

Via StudentEvent kun je Deepend boeken!

De 2 vrienden van Deepend, Falco en Bob, gaan ver terug. Vanaf jongs af aan zijn dit al vrienden en zijn ze al aan het oefenen met verschillende sounds & grooves. Toen ze uiteindelijk verliefd werden op de verleidelijke beats van de feel good house scene, boekte ze meteen progressie.

Van kleine, lokale optredens gingen ze naar de grotere clubs en festivals in Nederland en België. Deepend heeft een goed jaar in 2013, waar ze direct support krijgen van o.a.: Robin schulz en Bakermat. Daarnaast hebben ze verschillende eigen tracks geproduceerd met hun eigen groovy ‘Deepend‘ sound.

Met het tekenen van 2 verse tracks bij Armin van Buuren’s recordlabel ‘Armada Music’, ziet de toekomst er goed uit voor de gepassioneerde mannen van Deepend!

Deepend boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Deepend op te vragen! Naast het boeken van Deepend denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Deepend