Volgende

Gebroeders Ko Boeken

Après Ski

Gebroeders Ko boeken?

Via StudentEvent kun je Gebroeders Ko boeken! Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de Gebroeders Ko.Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de Top in Nederland. Leuke gezellige muziek maken is hun motto, de Gebroeders Ko muziek is voor alle leeftijden !!

De Gebroeders Ko wonnen in 1997 de verkiezing van het carnavalsnummer waarmee zij een begin maakten met hun muzikale carrière. Tot die tijd werkten beiden in de bouw en daar werden ook hun 1e teksten gemaakt en liedjes meegezongen door de bouwvakkers.
Na een bescheiden hitje met het nummer “Boswandeling” was het met hun tweede single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter “ raak en vanaf dat moment kregen zij landelijke bekendheid. Ook vakantie vierend Europa kon niet meer om hen heen.

De Gebroeders Ko hebben al vele hits op hun naam staan. De muziek van Gebroeders Ko spreekt vele mensen aan. Van jong tot oud zingt men mee met de catchy teksten. Vrolijkere muziek is er niet!

Interesse in de Gebroeders Ko? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van de Gebroeders Ko op te vragen! Naast het boeken van de Gebroeders Ko denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Gebroeders Ko