Volgende

DAISY Boeken

Eclectisch

DAISY boeken?

Via StudentEvent kun je DAISY boeken! 

Glijers, hijgers, zweters, geilers, schuivers en schuurders opgelet. De mannen van DAISY nemen je mee op een reis. Deze gaat langs de 90’s, 00’s, alles van nu en toen, de hipste hiphop, de heetste house en de rauwste r&b! Elke dansvloer veranderd met Daisy automatisch in één groot ordinair dans- en sjansfestijn. Met een wervelwind kwamen de jongens het Nederlandse club- en festivalcircuit binnenvliegen. Hierdoor veroverde Daisy in no time onder andere Mysteryland, Pukkelpop, Paaspop, Solar, Amsterdam Open Air en menig club in Nederland! Dit alles deden ze in hun 1e jaar en kwamen ze maar liefst tot het indrukwekkende aantal van 130 optredens! 

Wanneer jullie DAISY boeken doen ze een flinke schep bovenop met nóg grotere shows, nóg meer feest én een hoop eigen muziek! Neem eens een kijkje op hun Soundcloud en geniet van een van de heerlijke Daisy’s Deuntjes mixtape! Je gaat nog letterlijk en figuurlijk veel van ze horen!

DAISY boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van DAISY op te vragen! Naast het boeken van DAISY denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

DAISY