Volgende

Snollebollekes Boeken

Feest

Snollebollekes boeken?

Via StudentEvent kun je Snollebollekes boeken!

Wanneer je denkt aan carnaval, denk je aan Snollebollekes! Het verhaal start in 2013 met de hit “Vrouwkes”. Dit nummer werd al snel verkozen tot partyhit van het jaar. Een nieuwe carnavalsact was geboren! Ondertussen is de hit “Vrouwkes” al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Daarentegen kwam zijn echte doorbraak pas tijdens een groot evenement in Breda. Tijdens een optreden in de binnenstad sprong het hele publiek mee op het nummer “Links rechts”. Omdat er veel camera’s in de stad hingen, gingen de beelden direct viral op social media. Hierdoor leerde ook de rest van het land de echt Snollebollekes feestvreugde kennen.

Natuurlijk is de hij al lang niet meer weg te denken tijdens de carnaval. Maar niet alleen tijdens de carnaval, en ook niet alleen in het zuiden. Snollebollekes breekt de tent door het hele land af. En dat ook nog eens het hele jaar door! Als jullie Snollebollekes boeken, zal hij er gegarandeerd voor zorgen dat het publiek volledig van links naar rechts gaat! Begin maar vast te rekken en strekken.

Interesse in Snollebollekes? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Snollebollekes op te vragen! Naast het boeken van Snollebollekes denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Snollebollekes