Volgende

Snollebollekes Boeken

Feest

Snollebollekes boeken?

Via StudentEvent kun je Snollebollekes boeken!

Wanneer je denkt aan carnaval, denk je aan Snollebollekes! Het verhaal start in 2013 met de hit “Vrouwkes”. Dit nummer werd al snel verkozen tot partyhit van het jaar. Een nieuwe carnavalsact was geboren!

Ondertussen is de hit “Vrouwkes” al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Daarentegen kwam zijn echte doorbraak pas tijdens een groot evenement in Breda. Tijdens een optreden in de binnenstad sprong het hele publiek mee op het nummer “Links rechts”. Omdat er veel camera’s in de stad hingen, gingen de beelden direct viral op social media. Hierdoor is de hij niet meer weg te denken tijdens de carnaval. Als jullie Snollebollekes boeken, zal hij er gegarandeerd voor zorgen dat het publiek volledig van de grond gaat! Met de carnavalsperiode weer in aantocht, zal ook 2018 een veelbelovend jaar worden voor Snollebollekes!

Snollebollekes boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Snollebollekes op te vragen! Naast het boeken van Snollebollekes denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Snollebollekes