Volgende

Stef Ekkel Boeken

Nederlandstalig

Stef Ekkel boeken?

Via StudentEvent kun jij Stef Ekkel boeken.

Wist je dat Stef Ekkel één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten van de afgelopen jaren? Al sinds de 00’s scoort hij geweldige hits. Dit bleef niet onopgemerkt want hij werd onderscheiden met vele prijzen, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor zijn hits “De Woonboot” en “Liever te dik in de kist”.

Stef Ekkel was al jaren een graag geziene gast op een festival van het levenslied en in de horeca. Maar in 2016 ontploft zijn nummer “Liever te dik in de kist” compleet. Hierdoor is het op werkelijk ieder festival gedurende de zomer te horen. Vanaf dat moment maakt een nog veel grote publiek kennis met Stef Ekkel en krijgt zijn toch al mooie carriere nog een extra boost. Met zijn geweldige eigen repertoire en zijn unieke stemgeluid weet Stef dan ook van iedere show een knalfeest te maken.

Stef Ekkel boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Stef Ekkel op te vragen! Naast het boeken van Stef Ekkel denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Stef Ekkel