Volgende

Henk Dissel Boeken

Nederlandstalig

Henk Dissel boeken?

Via StudentEvent kun jij Henk Dissel boeken. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Henk Dissel heeft verschillende hits op zijn naam staan. Zo brak hij definitief door met de single ‘Een Bom’. Wanneer Henk vervolgens zingt tijdens een optreden van de Toppers, wordt hij door heel Nederland gewaardeerd.  Daarnaast weet hij in 2014 ook de BUMA-award voor ‘Grootste Talent’ te bemachtigen. Henk heeft momenteel verschillende grote shows mogen meemaken, zoals Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten. Ondertussen heeft Henk Dissel al verschillende hits onder zijn naam staan. “Stap voor Stap”, “Dansen”, “Lange Nacht” en “Een Bom” zijn inmiddels op Youtube al meer dan 10 miljoen keer bekeken!

Het optreden van Henk Dissel

Wanneer jullie Henk Dissel boeken zorgt dit gegarandeerd voor een feestelijke sfeer! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Hollands, enthousiast en interactief.

Henk Dissel boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Henk Dissel op te vragen! Naast het boeken van Henk Dissel denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Henk Dissel