Volgende

Afro Bro’s Boeken

Zomers

Afro Bro’s Boeken?

Via StudentEvent kun jij Afro Bro’s boeken!

Wie zijn de Afro Bro’s?
Het begon allemaal echt te lopen toen ze de hitlijsten bestormden met hun knalplaat 18+. Dit betekende echter niet dat ze toen net nieuw waren. Deze mannen draaien al jaren mee in de club scene van Arnhem en omstreken. Hier deelden ze veelvuldig het podium met helden als Chuckie, Gregor Salto, Sidney Samson en Franky Rizardo. Inmiddels zijn ze in Nederland niet weg te denken op de festivals en de populaire vakantiebestemmingen. Ook internationaal scoorde ze de afgelopen tijd flink. Samen met superster J. Balvin scoorde ze mega hits. En werden ze ook meermaals genomineerd voor Grammys.

Het optreden van Afro Bro’s:

Met Afro Bro’s ben je verzekerd van een vrolijk sfeertje! Hun zomerse beats zorgen er direct voor dat niemand stil zal staan en de temperaturen door het plafond knallen!

Interesse in Afro Bro’s? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Afro Bro’s op te vragen! Naast het boeken van Afro Bro’s denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Afro Bro’s