Volgende

Praia Del Sol Boeken

Zomers

Praia Del Sol Boeken?

Via StudentEvent kun je Praia Del Sol boeken! 

Al meer dan tien jaar staat Mr. Sunshine, zoals zijn bijnaam luidt, achter de draaitafels voor zowel nationaal als internationaal publiek. Met een flink aantal goed ontvangen bootlegs weet Praia Del Sol elke dansvloer naar zijn hand te zetten. En dan hebben we het over zo’n 100 shows per jaar. Of het nou de mainstage van Latin Village is, of een secret area op Solar, Praia Del Sol maakt overal feest met een set gevuld met zonnige en ultra dansbare tracks. Een uiterst lekkere cocktail met de grootste disco, house en R&B hitjes, met een flinke scheut zonneschijn. Met zijn heerlijke dj skills, en waanzinnig lekkere eigen bootlegs en remixen brengt hij een heerlijke originele sound die past op elk event.

Met al dit succes kon een eigen festival niet uitblijven. Dit doet hij jaarlijks met maar liefst 2 stuks in het mooie Friesland: Heaven open Air en Beachrockers. Wanneer jullie hem boeken zorgt dit gegarandeerd voor een temperatuursverhoging op jullie feest! Trek je slippers dus maar uit de kast voor Praia Del Sol. Drie woorden die zijn optreden goed omschrijven zijn: vrouwvriendelijk, verrassend en uiteraard zomers!

Praia Del Sol boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Praia Del Sol op te vragen! Naast het boeken van Praia Del Sol denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Praia Del Sol