Volgende

Praia Del Sol Boeken

Zomers

Praia Del Sol Boeken?

Via StudentEvent kun je Praia Del Sol boeken! 

Al meer dan tien jaar staat Mr. Sunshine, zoals zijn bijnaam luidt, achter de draaitafels voor zowel nationaal als internationaal publiek. Elk weekend laat hij de zon schijnen in de beste clubs en festivals van Nederland. Met zijn heerlijke dj skills, en waanzinnig lekkere eigen bootlegs en remixen brengt hij een heerlijke originele sound die past op elk event. Je komt Praia del Sol o.a tegen op feesten en festivals als Latin Village, Vunzige Deuntjes, Bruut!, Wish Outdoor, plus zijn eigen festivals Beachrockers Festival & Heaven Open Air in Friesland.

Wanneer jullie Praia del Sol boeken zorgt dit gegarandeerd voor een temperatuursverhoging op jullie feest! Drie woorden die zijn optreden goed omschrijven zijn: vrouwvriendelijk, verrassend en uiteraard zomers!

Praia Del Sol boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Praia Del Sol op te vragen! Naast het boeken van Praia Del Sol denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Praia Del Sol