Volgende

Dansado & Feestmeester Boeken

Feest

Dansado & de Feestmeester boeken?

Via StudentEvent kun je Dansado & de Feestmeester boeken!

Na jaren in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen, zijn ze nu klaar voor een nieuwe fase, een nieuw begin. Ze hebben met passie mensen verbonden, vriendschappen gesloten en menig festival volledig op zijn kop gezet. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap.Deze Brabanders hebben feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel.
Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken!

Dansado & de Feestmeester boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Dansado & De Feestmeester op te vragen! Naast het boeken van Dansado & De Feestmeester denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. En wij zorgen voor 1 contactpersoon voor de gehele line up. Zo kun jij je dan ook volledig focussen om jullie event!

Dansado & Feestmeester