Volgende

The Boy Next Door Boeken

Eclectisch

The Boy Next Door boeken?

Via StudentEvent kun je The Boy Next Door boeken!

Voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid sexy beats en billenmuziek moet je bij The Boy Next Door zijn. Deze man weet met boekingen op onder andere Solar, Paaspop, 7th Sunday, Defqon1, Daydream Festival, Dancetour en boekingen in onder andere Rimini, Madrid en Krakau precies hoe hij de vrouwen in beweging krijgt! TBND zal je in sneltreinvaart meenemen door de lekkerste platen van dit moment gecombineerd met een shitload aan sexyness en classics. Een betere buurjongen dan deze ga je niet krijgen!

2017 knalde je favoriete buurjongen er al even een mega zomerhit met Jody Bernal uit. Om dit in 2018 nog even drie keer harder te doen met de boys van Kris Kross Amsterdam. De megahit “Whenever” van Shakira werd in een nieuw jasje gestoken, en de rest was geschiedenis! Miljoenen streams, oneindig veel festivals en vooral veel gillende buurmeisjes waren het gevolg. Een betere buurjongen kun je niet wensen op het podium!

Interesse in The Boy Next Door? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van The Boy Next Door op te vragen! Naast het boeken van The Boy Next Door denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

The Boy Next Door